پاستوریزه و هموژن کردن اگ ناگ با التراسونیک

پاستوریزه و هموژن کردن اگ ناگ با التراسونیک
اگ‌ناگ یک نوشیدنی کرمی است که از تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شکر، شیر، خامه غلیظ و عصاره وانیل تهیه می‌شود. تولید اگ‌ناگ نیازمند یک تکنیک مخلوط کردن قوی و همگن‌سازی است تا قطرات چربی ریز در سراسر مایع اگ‌ناگ ایجاد شود. برای پایداری اگ‌ناگ  کوچک بودن قطرات اهمیت دارد. اگ‌ناگ یک امولسیون است که از قطرات چربی شیر و چربی تخم مرغ در یک مایع پایه آبی تشکیل شده است. از آنجا که چربی و آب قابل مخلوط شدن نیستند، با ریز کردن قطرات چربی و آب و ایجاد یک مخلوط یکنواخت پایدار ، نیاز به یک تکنیک امولسیون‌سازی قوی است.
ادامه مطلب

تخم مرغ پاستوریزه و هموژنیزه با التراسونیک

تخم مرغ پاستوریزه و هموژنیزه با التراسونیک
محصولات مایع تخم‌مرغ‌(تخم مرغ کامل، سفید تخم مرغ و زرده تخم مرغ) باید پاستوریزه شوند تا ایمنی غذایی را تضمین کنند. هوموژنایزرهای فراصوتی نیروهای برشی شدید و کویتاسیون ایجاد می‌کنند تا میکروب ها را بکشند. به ویژه زمانی که با دماهای بالا (حدود 50 درجه سانتی گراد) و فشار (مانو-ترموسونیکیشن) ترکیب می‌شوند، فراصوت توانایی پاستوریزاسیون استثنایی‌ای را ارائه می دهد. سیستم های پردازش غذای فراصوتی به طور گسترده برای تأمین هوموژنیزاسیون، پاستوریزاسیون و استریل‌سازی استفاده می شوند. غیرفعال سازی میکروبی از طریق پاستوریزه کردن، بسیار مهم است تا از فساد و بیماری‌های ناشی از مواد غذایی جلوگیری شود.
ادامه مطلب

عصاره‌گیری برگ زیتون

عصاره‌گیری برگ زیتون
استخراج برگ زیتون با استفاده از فراصوت و سونیکاتور پرابی مزایایی مانند کارآیی، افزایش بازده، حفظ فعالیت زیستی، پایداری، کارآیی آسان، و مقرون به صرفه نسبت به روش‌های استخراج سنتی ایجاد می‌کند. این مزایا این روش را گزینه‌ای جذاب برای محققان و صنایعی که به دنبال استخراج ترکیبات زیستی فعال از برگ‌های زیتون برای کاربردهای مختلف از جمله دارویی، مکمل‌های غذایی، و غذاهای کاربردی می‌باشند
ادامه مطلب

روغن زیتون فرابکر با التراسونیک

روغن زیتون فرابکر با التراسونیک
ورز دادن و استخراج، مراحل اساسی فرآیند مکانیکی استخراج روغن زیتون، با استفاده از سونیکیشن به صورت قابل توجهی بهبود می‌یابند. کارآمدی مالاکسیشن و استخراج به ویژگی‌های رئولوژیکی بچ  زیتون و همچنین پارامترهای فرآیند ورز دادن مانند زمان و دما بسیار وابسته است. این عوامل به شدت بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون فرابکر تأثیر می‌گذارند.
ادامه مطلب

تولید شیر سویا به کمک التراسونیک

تولید شیر سویا به کمک التراسونیک
فرآوری التراسونیک شیر سویا و شیر برپایه سویا خواص فیزیکوشیمیایی (تغییرات ماکرومولکولی، غیر فعال‌سازی آنزیم) را بهبود می‌دهد، یکنواختی و هموژنیزاسیون ریز اندازه را فراهم می‌کند و ویژگی‌های رئولوژیکی را بهبود می‌بخشد. امولسیون‌سازی فراصوتی منجر به تهیه شیر گیاهی خود‌پایدار می‌شود، در حالی که حفظ و غیر فعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها با فراصوت پایداری میکروبی را تضمین می‌کند. علاوه بر بهبود ارزش‌های تغذیه‌ای، پایداری و طعم، کارآیی انرژی و زمان نیز در پی دارد. در مقایسه با روش‌های سنتی، فرآوری التراسونیک کمتر از نظر انرژی کم مصرف تر است و زمان‌کمتری نیاز دارد.
ادامه مطلب

حلال ها در عصاره‌گیری التراسونیک

حلال ها در عصاره‌گیری التراسونیک
استخراج اولتراسونیک ویژگی‌های زیادی دارد که از جمله آنها می‌توان به بازدهی بالا، سرعت استخراج سریع، دوستدار محیط زیست و مصرف انرژی پایین اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین مزایای آن استفاده از آب به عنوان محیط استخراج است. با این حال، سونیکیشن می‌تواند با سیستم‌های حلال متعدد به منظور ارائه نتایج برتر برای استخراج هدفمند از نمونه مورد نظر استفاده شود. حلال بهینه برای استخراج اولتراسونیک با توجه به ترکیبات فعال گیاهی  انتخاب می‌شود.
ادامه مطلب

تولید شیر گیاهی و شیر آجیل با التراسونیک هموژنایزر

تولید شیر گیاهی و شیر آجیل با التراسونیک هموژنایزر
عصاره گیری اولتراسونیک به عنوان یک روش قابل اعتماد و بسیار کارآمد برای افزایش بهره‌وری روغن‌ها، پروتئین‌ها، پلی‌ساکاریدها و ریز مغذی های مشتق از گیاهان شناخته شده است. بنابراین، سونیکیشن در تولید جایگزین‌های شیر مبتنی بر گیاهان، مانند شیرآجیل تولید شده از بادام، کاشو، نارگیل، فندق، بادام زمینی، کنجد، سویا،  سُعد سلطانی(tiger nut)،جودوسر، برنج، حشیش، نخود، پسته، گردو، آمارانت، یا کینوا استفاده می‌شود. مواد اولیه شیر‌آجیل و دیگر جایگزین‌های شیر مبتنی بر گیاهان اغلب گران‌قیمت هستند و بهره‌وری بیشتر از این مواد اولیه هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد و کارآیی تولید را بهبود می‌بخشد.
ادامه مطلب

پکتین گیری از میوه و ضایعات به کمک التراسونیک

پکتین گیری از میوه و ضایعات به کمک التراسونیک
پکتین یک پلی‌ساکارید پیچیده طبیعی (هتروپلی‌ساکارید) است که به ویژه در دیواره‌های سلولی میوه‌ها به خصوص در مرکبات و پوست سیب یافت می‌شود. پکتین‌ها سازگاری بیولوژیکی دارند، قابل تجزیه بوده و از منابع تجدیدپذیر هستند و خواص ژله ای شدن و غلظت‌دهی بسیار عالی دارند که از آنها افزودنی های بسیار ارزشمندی می‌سازد. پکتین‌ها به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی به عنوان ماده اصلاح‌کننده رئولوژی همچون مواد امولسیفایر، مواد ژل کننده، مواد پوشش‌دهی، ماده پایدار‌کننده و غلظت ‌دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرند،
ادامه مطلب

عصاره گیری استویا بدون حلال به کمک التراسونیک

عصاره گیری استویا بدون حلال به کمک التراسونیک
در استخراج سنتی اجزای شیرین مانند استوئیوگلیکوزیدها از Stevia rebaudiana از حلال‌های سمی استفاده می‌کنند. به منظور به دست آوردن یک محصول غذایی سالم و با کیفیت بالا، نیاز به یک روش استخراج بدون حلال است. تکنیک استخراج اولتراسونیک بدون استفاده از حلال و با داشتن بازدهی استخراج بسیار بالا در یک زمان کوتاه، بسیار موثر و سازگار با محیط زیست است.
ادامه مطلب

امولسیون پیکرینگ (Pickering) با استفاده از التراسونیک

امولسیون پیکرینگ (Pickering) با استفاده از التراسونیک
امولسیون های پیکرینگ توسط ذرات جامد جذب شده به جای امولسیفایر یا سورفاکتانت پایدار می‌شوند. از این رو، امولسیون های پیکرینگ می‌توانند به عنوان بدون امولسیفایر یا بدون سورفاکتانت مدنظر قرار گیرند، زیرا توسط ذرات جامد پایدار می‌شوند. اگر روغن و آب مخلوط شوند و قطرات کوچک روغن در سراسر آب تشکیل شود،  در نهایت قطرات به هم پیوند می خورند تا مقدار انرژی در سیستم کاهش یابد. با این حال، اگر به مخلوط ذرات جامد افزوده شود، این ذرات به سطح مشترک متصل می‌شوند و از پیوند قطرات جلوگیری می‌کنند، در نتیجه امولسیون پایدارتر می‌شود.
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

​​​​​​​​​​​​​​

دسته بندی ها​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید