عصاره‌گیری برگ زیتون

عصاره‌گیری برگ زیتون
استخراج برگ زیتون با استفاده از فراصوت و سونیکاتور پرابی مزایایی مانند کارآیی، افزایش بازده، حفظ فعالیت زیستی، پایداری، کارآیی آسان، و مقرون به صرفه نسبت به روش‌های استخراج سنتی ایجاد می‌کند. این مزایا این روش را گزینه‌ای جذاب برای محققان و صنایعی که به دنبال استخراج ترکیبات زیستی فعال از برگ‌های زیتون برای کاربردهای مختلف از جمله دارویی، مکمل‌های غذایی، و غذاهای کاربردی می‌باشند
ادامه مطلب

حلال ها در عصاره‌گیری التراسونیک

حلال ها در عصاره‌گیری التراسونیک
استخراج اولتراسونیک ویژگی‌های زیادی دارد که از جمله آنها می‌توان به بازدهی بالا، سرعت استخراج سریع، دوستدار محیط زیست و مصرف انرژی پایین اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین مزایای آن استفاده از آب به عنوان محیط استخراج است. با این حال، سونیکیشن می‌تواند با سیستم‌های حلال متعدد به منظور ارائه نتایج برتر برای استخراج هدفمند از نمونه مورد نظر استفاده شود. حلال بهینه برای استخراج اولتراسونیک با توجه به ترکیبات فعال گیاهی  انتخاب می‌شود.
ادامه مطلب

تجزیه سلولی با التراسونیک هموژنایزر (سونیکاتور)

تجزیه سلولی با التراسونیک هموژنایزر (سونیکاتور)
تجزیه التراسونیک، همچنین به نام هموژنیزاسیون التراسونیک معروف است، یک فرآیند که از امواج التراسوند با شدت بالا و فرکانس پایین برای تجزیه دیواره‌های سلول و ایجاد تخلخل در ساختارهای مولکولی در یک محیط مایع استفاده می‌کند. این تکنیک به طور رایج در کاربردهای علمی و صنعتی گوناگون برای اهداف مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ادامه مطلب

نانوساختار سازی آنتی بیوتیک ها به کمک التراسونیک هموژنایزر

نانوساختار سازی آنتی بیوتیک ها به کمک التراسونیک هموژنایزر
داروهای نانومقیاس اغلب به دلیل نرخ جذب بیشتر، بیشترین قابلیت جذب و کارایی را نسبت به  نمونه های میکرونی شناخته شده ارائه می‌دهند. آنتی‌بیوتیک‌ها به طور گسترده برای درمان عفونت‌های باکتریایی استفاده می‌شوند. با این حال، توسعه سریع ترکیبات باکتری‌های مقاوم به داروها باعث می‌شود که توسعه داروهای آنتی‌بیوتیک جدید یا تغییر دادن آنها ضروری شود. کاهش اندازه ذرات آنتی‌بیوتیک‌ها مانند تتراسایکلین از طریق سونیکیشن یک راهکار آسان، سریع و امیدوار کننده برای بهبود کارایی آنتی‌بیوتیک‌ها در برابر باکتری‌های مقاوم و غیر مقاوم است.
ادامه مطلب

پکتین گیری از میوه و ضایعات به کمک التراسونیک

پکتین گیری از میوه و ضایعات به کمک التراسونیک
پکتین یک پلی‌ساکارید پیچیده طبیعی (هتروپلی‌ساکارید) است که به ویژه در دیواره‌های سلولی میوه‌ها به خصوص در مرکبات و پوست سیب یافت می‌شود. پکتین‌ها سازگاری بیولوژیکی دارند، قابل تجزیه بوده و از منابع تجدیدپذیر هستند و خواص ژله ای شدن و غلظت‌دهی بسیار عالی دارند که از آنها افزودنی های بسیار ارزشمندی می‌سازد. پکتین‌ها به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی به عنوان ماده اصلاح‌کننده رئولوژی همچون مواد امولسیفایر، مواد ژل کننده، مواد پوشش‌دهی، ماده پایدار‌کننده و غلظت ‌دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرند،
ادامه مطلب

کاربرد التراسونیک در نانوذرات دارویی

کاربرد التراسونیک در نانوذرات دارویی
نانومواد، به ویژه نانوذرات، در زمینه تحویل دارو در داروسازی انقلابی ایجاد کرده‌اند و یک روش ثابت برای تزریق مواد فعّال به صورت خوراکی یا تزریقی فراهم می‌آورند. با استفاده از این فناوری، کارآمدی در دوزدهی و تحویل داروها افزایش می‌یابد و راه‌های نوینی برای درمان‌های پزشکی به وجود می‌آید. توانایی ارسال داروها، حرارت یا سایر مواد فعّال به صورت مستقیم به سلول‌های خاص، به خصوص سلول‌های بیمار، یک پیشرفت قابل توجه است.
ادامه مطلب

امولسیون پیکرینگ (Pickering) با استفاده از التراسونیک

امولسیون پیکرینگ (Pickering) با استفاده از التراسونیک
امولسیون های پیکرینگ توسط ذرات جامد جذب شده به جای امولسیفایر یا سورفاکتانت پایدار می‌شوند. از این رو، امولسیون های پیکرینگ می‌توانند به عنوان بدون امولسیفایر یا بدون سورفاکتانت مدنظر قرار گیرند، زیرا توسط ذرات جامد پایدار می‌شوند. اگر روغن و آب مخلوط شوند و قطرات کوچک روغن در سراسر آب تشکیل شود،  در نهایت قطرات به هم پیوند می خورند تا مقدار انرژی در سیستم کاهش یابد. با این حال، اگر به مخلوط ذرات جامد افزوده شود، این ذرات به سطح مشترک متصل می‌شوند و از پیوند قطرات جلوگیری می‌کنند، در نتیجه امولسیون پایدارتر می‌شود.
ادامه مطلب

نانو امولسیون سازی با التراسونیک پیش از اسپری درایر برای کپسوله کردن

نانو امولسیون سازی با التراسونیک پیش از اسپری درایر برای کپسوله کردن
برای میکروکپسوله‌کردن مواد فعال از طریق اسپری‌درای کردن، باید یک میکرو- یا نانو- امولسیون پایدار با اندازه ذرات کوچک تهیه شود. امولسیون‌زایی با استفاده از اولتراسونیک یک تکنیک آسان و قابل اعتماد برای تولید میکرو- و نانو-امولسیون‌های پایدار است. به عنوان جایگزینی برای سورفکتانت، در فرآیند اولتراسونیک امولسیفیکیشن بیوپلیمرهایی مانند صمغ عربی یا WPI می‌توانند به عنوان استابیلایزرهای مطابق با استانداردهای مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

​​​​​​​​​​​​​​

دسته بندی ها​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید